loading...
ایستگاه فایل
محمد غفوری تبار بازدید : 15 دوشنبه 27 دی 1395 نظرات (0)

بررسی تطبیقی نظریه های آزادی درمانیدرمان عقلانی – عاطفی و مراجع محوری

بررسی تطبیقی نظریه های آزادی درمانیدرمان عقلانی – عاطفی و مراجع محوری دسته: روان شناسی
بازدید: 4 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 42 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 52

از دید آزادی درمانی هر چه جستجوگری درمانجو، با خواست و آگاهی او همراه باشد، تلاش او را برای رسیدن به سلامت نشان می‌دهد و نشان دهنده این است كه او در این راه آزادانه عمل می‌كند

قیمت فایل فقط 5,500 تومان

خرید

بررسی تطبیقی نظریه های آزادی درمانیدرمان عقلانی – عاطفی و مراجع محوری

 

مقدمه

روان درمانی روشی است كه نه تنها سایكو پاتو لوژی اصلی ، بلكه پایه ها و روند رشد فرد نیز مورد  بررسی و  ملاحظه قرار می گیرد . به همین دلیل در پایان فرد به رشدی فراتر از آنچه حاصل رفع علائم است دست می یابد و حركت به سوی كمال تسهیل می گردد . 

صرف نظر از نوع بیماری ، هیچ نوع از رواندرمانی راه حل انحصاری مشكلات نبوده و یا برای تمام درمانگران قابل استفاده نیست . برا دانشجویان رواندرمانی شاید بهترین راه حل این باشد كه با روش های چندی كه توسط پیش كسوتان و متخصصین مجرب به كارگرفته شده است آشنا شود و به تریج در جریان پیشرفت حرفه ای خود روش یا روش هایی را كه با روحیه و وضعیت خود او و بیمارش در هر زمان متناسب است مورد استفاده قرا ر دهد. 

اعتقاد بر این است كه گسیختگی  موجود در رواندرمانی را می توان با بررسی تطبیقی ( مقایسه ای ) نظام های رواندرمانی به بهترین وجه كاهش داد بنابراین آنچه در این تلاش به آنی  پرداخته می شود ضمن معرفی "آزادی درمانی " تعریف و فرایند درمان آن و مقایسه آن با روش عقلانی – عاطفی و مراجع محوری ، به همراه نمونه بالینی از هر كدام می باشد . 

منظور از درمان در آزادی درمانی، درمان عقلانی –عاطفی و  مراجع محوری چیست؟

هدف درمان در آزادی درمانی، درمان عقلانی –عاطفی و  مراجع محوری چیست؟

بیمار كیست و به چه كسی فرد سالم می‌گوییم؟

نشانه‌های درمان- سالم سازی یا سالم شدن- در آزادی درمانی، درمان عقلانی –عاطفی و  مراجع محوری چیست؟

منظور از آزادی چیست؟ آیا با تمسك به آن می توان به روشی برای سالم سازی انسانها رسید؟

واژه‌های كلیدی: ارگانیزم- الزام آور- برونفكنی- برون نمایی- بینش یابی- پیامدها- تعبیر- توضیح- درونفكنی- درون نمایی- روان آموزشی- روان رنجوری انتقال- رویدادهای برانگیزنده- فاجعه‌آمیز- فرانگری- عقاید- مواجهه.

آزادی درمانی

بیمار كیست؟

آیا آزادی را می توان محوری برای سلامت و بیماری فرد قرار داد و بر اساس درجات آزادی، بیماریها را شناخت و آنها را دسته بندی كرد؟ از دید این رویكرد بیمار كسی است كه آزادانه، آگاهانه، با خواست خود نمی‌تواند در موقعیتهای مختلف، ابتكار عمل نشان دهد، بن بستهایی را كه دارد، بگشاید و به تلاشهای خود گستردگی، ژرفا، جهت و معنی بدهد. آزادی درمانی، اختلالات حالتها و رفتارها را اینگونه تفسیر می‌كند: احساس نبودن آزادی و در قید بودن، احساس ناتوانی در پروازهای خود خواست و خود جوش انسانی. این روش، سلامت را در شكوفایی و رهایی از قیود فضاها و هنگامه های سخت و منجمد زندگی می‌داند.

فرد سالم كیست؟

از دید این رویكرد كسی دارای روان سالم است كه آزادانه، آگاهانه با خواست خود می‌تواند در موقعیتهای مختلف ابتكار عمل نشان دهد، بن بستهایی را كه دارد بگشاید و به تلاشهای خود گستردگی، ژرفا، جهت و معنی بدهد.

تلاشهای درمانگری

از دید آزادی درمانی هر چه جستجوگری درمانجو، با خواست و آگاهی او همراه باشد، تلاش او را برای رسیدن به سلامت نشان می‌دهد و نشان دهنده این است كه او در این راه آزادانه عمل می‌كند. این نوع عملكرد، بخشی از فرایند درمانست. این وضعیت برای درمانگر نیز وجود دارد زیرا هر چه درمانگر خود خواسته و با آگاهی، مراجع را بپذیرد، آزادانه تر عمل كرده است. چنین وضعیت دو طرفه ای، كمال آزادی و شرط لازم سالم سازی و درمان است. در مراحل رشد، آزادی از بی تفاوتی و عدم معرفت، به شناخت احتمالی و از آنجا به شناخت روشن و متمایز می‌رسد. آزادی در موضوع، هدف، منظور مراجعه درمانجو، تلاش و كار درمانگر و در تمام روند درمان، جریان می‌یابد. در فضاهای بالینی، داشتن آزادی و داشتن سلامت، یكی است و آزاد بودن، سلامت بودن است.

آنچه كه در آزادی درمانی مطرح است این است كه دادن آزادی، بخشیدن سلامت است و اهدا، سلامت، اهدا درمان است.

نوع فایل:word

سایز :42.4 KB 

تعداد صفحه:52

قیمت فایل فقط 5,500 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی تطبیقی نظریه های آزادی درمانیدرمان عقلانی – عاطفی و مراجع محوری , نظریه های آزادی درمانی درمان عقلانی – عاطفی , آزادی درمانی , درمان عقلانی – عاطفی , مراجع محوری , روان درمانی , سایكو پاتو لوژی , تحقیق , پایان نامه , پروژه , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , دانلود جزوه , دانلود مقاله , دانلود پایان نامه , دانلود پروژه

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1947
  • کل نظرات : 6
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 9
  • آی پی دیروز : 48
  • بازدید امروز : 339
  • باردید دیروز : 305
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 339
  • بازدید ماه : 1,949
  • بازدید سال : 10,802
  • بازدید کلی : 145,385