loading...
ایستگاه فایل
محمد غفوری تبار بازدید : 17 یکشنبه 19 دی 1395 نظرات (0)

پروژه آماری تأثیر دو شیوه پیاده‌روی تداومی و تناوبی در سراشیبی بر آنزیم‌های CPK و LDH سرم در پسران مبتدی 15 تا 18 ساله

پروژه آماری تأثیر دو شیوه پیاده‌روی تداومی و تناوبی در سراشیبی بر آنزیم‌های CPK و LDH سرم در پسران مبتدی 15 تا 18 ساله دسته: آمار
بازدید: 11 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 47 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 22

پروژه آماری تأثیر دو شیوه پیاده‌روی تداومی و تناوبی در سراشیبی بر آنزیم‌های CPK و LDH سرم در پسران مبتدی 15 تا 18 ساله در 22 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

پروژه آماری تأثیر دو شیوه پیاده‌روی تداومی و تناوبی در سراشیبی بر آنزیم‌های CPK و LDH سرم در پسران مبتدی 15 تا 18 ساله

چكیده:

 

در این پژوهش تأثیر دو شیوه پیاده‌روی، تداومی و تناوبی در سراشیبی بر آنزیم‌های CPK و LDH سرم در پسران مبتدی 15 تا 18 ساله بررسی شد.

 

19 پسر غیرورزشكار 15 تا 18 ساله (10 نفر در گروه فعالیت تداومی و 9 نفر در گروه تناوبی)، به صورت تصادفی از مدارس شهر همدان شركت داشتند. اندازه‌گیری برخی از مشخصات آنتروپومتریكی و فیزیولوژیك آن‌ها مانند: سن، قد، وزن، محیط ران، درصد ضربان قلب ذخیره و ظرفیت هوازی (با روش 170 PWC روی دوچرخه كارسنج) در دو گروه همسان بود.

 

صبح ناشتا پس از نمونه‌گیری پیش آزمون، افراد به ارتفاع 3000 متری كوه الوند انتقال یافتند تا 14 كیلومتر را با زمان 120 دقیقه و با شیب معین به طرف پایین كوه، پیاده‌روی نمایند.

 

گروه فعالیت تداومی بدون استراحت، 14 كیلومتر را با شدت  درصد ضربان قلب ذخیره معادل میانگین ضربان در دقیقه پیمودند. گروه تناوبی مجاز به 23 قیقه استراحت تناوبی  (در هر 3 كیلومتر5 دقیقه) بودند و تحت شدت  درصد ضربان قلب ذخیره، معادل میانگین ضربه در دقیقه همین مسافت را طی كردند.

 

پس از پایان فعالیت و در 24 و 72 ساعت ریكاوری باز هم نمونه‌گیری به عمل آمد، تا رفتار فیزیولوژیك آنزیم‌های CPK و LDH به عنوان نشانگرهای بیوشیمیایی درد در پاسخ به فعالیت پیاده‌روی مورد بررسی قرار گیرد.

 

اطلاعات به دست آمده با استفاده از روش تحلیل واریانس اندازه‌گیری‌های تكراری و آزمون t تجزیه و تحلیل قرار گرفت و نتایج زیر به دست آمد.

 

میزان غلظت CPK  در هر دو گروه تداومی و تناوبی افزایش داشته است و اوج آنزیم CPK در 24 ساعت ریكاوری (IU/L 554) معنی‌دار بود. با آن‌كه انباشت LDH روند افزایشی داشته است. (IU/L 292)، اما، با الگوی تغییرات CPK در ریكاوری متفاوت می‌باشد.

 

این یافته‌ها نشان می‌دهد كه، پایین آمدن از ارتفاعات به دو شیوه بدون استراحت یا با استراحت از جنبه اثرگذاری بر نشانگرهای CPK و LDH با هم تفاوتی ندارند.

 

 

 

× واژه‌های كلیدی: آنزیم CPK، آنزیم LDH، فعالیت تداومی، فعالیت تناوبی، انقباض برونگرا.


مقدمه

 

ورزش و حركت موجب رشد و توسعه فعالیت سیستم‌های تشكیل‌دهنده‌ی بدن همانند افزایش ظرفیت سیستم قلبی- عروقی، افزایش در ظرفیت حیاتی ریه‌ها و جذب اكسیژن، تقویت سیستم عضلانی جهت بهبود اعمال روزمره و بهبود فیزیولوژیك تطابق انسان با شرایط مختلف محیطی می‌گردد. به همین دلیل، عده‌ای از مردم در خصوص نقش مهم فعالیت بدنی آگاهی لازم را كسب نموده و به شركت در رشته‌هایی نظیر: پیاده‌روی، كوهنوردی، ورزش‌های صبحگاهی و همگانی كه به امكانات زیادی نیاز ندارند، روی آورده‌اند.

 

كوهنوردی فعالیتی همگانی، مفرح و تابع روابط گروهی می‌باشد كه، تحت تأثیر شرایط محیطی از جمله: شیب مسیر، ارتفاع از سطح دریا و فصل فعالیت قرار می‌گیرد. در این ورزش، استراحت‌های كوتاه بین فعالیت به ازای هر ساعت، 10 دقیقه حایز اهمیت است، البته باید از استراحت‌های طولانی مدت به‌خصوص در هوای سرد اجتناب ورزید (7).

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : پروژه آماری تأثیر دو شیوه پیاده‌روی تداومی و تناوبی در سراشیبی بر آنزیم‌های CPK و LDH سرم در پسران مبتدی 15 تا 18 ساله , تحقیق آماری تأثیر دو شیوه پیاده‌روی تداومی و تناوبی در سراشیبی بر آنزیم‌های CPK و LDH سرم در پسران مبتدی 15 تا 18 ساله , پروژه آماری تأثیر دو شیوه پیاده‌روی تداومی و تناوبی در سراشیبی بر آنزیم‌های CPK و LDH سرم در پسران مبتدی 15 تا 18 ساله , مقاله آماری تأثیر دو شیوه پیاده‌روی تداومی و تناوبی در سراشیبی بر آنزیم‌های CPK و LDH سرم در پسران مبتدی 15 ت

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1947
  • کل نظرات : 6
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 6
  • آی پی دیروز : 48
  • بازدید امروز : 67
  • باردید دیروز : 305
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 67
  • بازدید ماه : 1,677
  • بازدید سال : 10,530
  • بازدید کلی : 145,113