loading...
ایستگاه فایل
محمد غفوری تبار بازدید : 27 پنجشنبه 23 دی 1395 نظرات (0)

کارآموزی و پروژه در جهاد کشاورزی

کارآموزی و پروژه در جهاد کشاورزی دسته: کشاورزی
بازدید: 9 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 137 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 25

این فایل در مورد کارآموزی در جهاد کشاورزی میباشددر 25 ص در قالب ورد

قیمت فایل فقط 5,000 تومان

خرید

کارآموزی و پروژه در جهاد کشاورزی


 

مزیت نسبی در تولید و صدور محصولات ، از جمله قابلیت های بخش كشاورزی است.

 


 


در سال ۱۳۸۲ حدود ۱/۱۴ در صد از تولید ناخالص داخلی ، بیش از یك چهارم ارزش صادرات غیر نفتی ، یك پنجم اشتغال ، بیش از ۹۳ در صد از عرضه غذا در داخل كشور را به خود اختصاص داده است .

 


 

این بخش از نظر تولید، اشتغال، صادرات، حفاظت و بهره برداری اصولی از منابع طبیعی و خدادادی ، توسعه تحقیقات و فنآوری ها و توسعه مشاركت های مردمی، یكی از اركان مهم اقتصاد و امنیت كشور به حساب می آید.

 


 


بخش كشاورزی و توجه به توسعه و عمران روستا ها پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، همواره مورد اهتمام و تایید قانونگذاران ، برنامه ریزان و دستگاه های اجرایی و محور توسعه اقتصادی و اجتماعی بوده و تحولات وسیعی در عرصه كشاورزی و روستاها و مناطق عشایری به وجود آمده است.

 


 

اما به علت برخی ناهماهنگی ها و سیاست ها، نظام ها و روش های ناكارا، تداخل وظایف ، دوباره كاری ها .... و بروز حوادث طبیعی (نظیر خشكسالی و سیل) بخش كشاورزی در سال های اخیر با دشواری هایی روبه رو بوده كه مانع از رشد مطلوب این بخش شده است.

 


 

به منظور رفع این نابسامانی ها و نارسایی ها، براساس قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران دولت مكلف شده تا در جهت اصلاح نظام اداری ، كاهش تصدی های غیر ضروری، ارتقای بهره وری و كارایی نیروی انسانس و مدیریت دستگاههای اجرایی، حذف موازی كاری ها .... و تجمع امور كشاورزی ، دام، توسعه و عمران روستایی تدابیر لازم را اتخاذ كند. در این راستا، لایحه ادغام وزارتخانه های جهادسازندگی و كشاورزی و تشكیل وزارت جهاد كشاورزی توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی تهیه شد و پس از تصویب هیات وزیران در تاریخ بیست و ششم مرداد ماه سال ١٣٧٩ با قید یك فوریت به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد. این لایحه پس از ماه ها بحث و بررسی كارشناسان ، سرانجام در تاریخ ششم دی ماه سال ٧٩ به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید و در تاریخ دهم دی ماه ١٣٧٩ توسط شورای نگهبان تایید شد.                           

 


 

*امید است با تلاش همه اعضای خانواده بزرگ "جهاد كشاورزی" زمینه های تحقق این قانون فراهم شود و در    آینده ای نزدیك شاهد توسعه پایدار كشاورزی ایران باشیم.

 


 

 

 

    اهداف و وظایف :

 


 

وزارت جهاد كشاورزی  _ سازمان مدیریت و برنامه ریزی كشور

 


 

    هیات وزیران در جلسه مورخ ٢/٤/١٣٨١ بنا به پیشنهاد شماره ٩٠٤١/٨٩_ ١٣٨٩٩/١٠٥ مورخ ٧/٩/١٣٨٠ سازمان مدیریت و برنامه ریزی كشور و به استناد ماده (٢) قانون تشكیل وزارت جهاد كشاورزی – مصوب ١٣٧٩_ شرح وظایف تفضیلی وزارت جهاد كشاورزی را به شرح زیر تصویب نمود:

 


 

الف_ سیاست گذاری ، برنامه ریزی و نظارت:

 


 

١_ تعیین سیاست ها و راهبردهای مربوط به بخش كشاورزی ، توسعه و عمران روستاها و مناطق عشایری و همچنین تنظیم و اجرای برنامه های توسعه كشاورزی در چارچوب سیاست های توسعه پایدار.

 


 

٢_ انجام بررسی ها و اقدامات لازم به منظور برنامه ریزی تولید و تامین نیاز كشور به محصولات و فرآورده های كشاورزی و دامی و توسعه صادرات با رعایت مزیت های نسبی در چارچوب سیاست های بازرگانی كشور.

 


 

٣_ تهیه تدوین اجرا و به هنگام سازی نظام های اطلاع رسانی كشاورزی و روستایی و استقرار نظام های آماری .

 


 

٤_ تهیه استانداردها و ضوابط و برنامه ریزی لازم در زمینه تاسیسات و زیرمساخت های مورد نیاز تولید و تولید كنندگان بخش كشاورزی.

 


 

٥_ نظارت و ارزشیابی عملكرد و فعالیت های موسسات و شركت های وابسته به وزارتخانه و ایجاد هماهنگی های برنامه ای و عملیاتی لازم.

 


 

٦_ نظارت و ارزشیابی برنامه ها، طرح ها، فعالیتها و اقدامات در حیطه وظایف وزارت جهاد كشاورزی به منظور سنجش میزان كارایی و اثر بخشی آن ها .

 


 

ب_ امور پژوهش ، آموزش و ترویج :

 


 

١_ انجام پژوهش های كاربردی و توسعه ای در زمینه های زیر

 


 

الف_ آب و خاك ، اصلاح بذر و نهال ، اصلاح نژاد، پرورش دام و آبزیان ، جنگل و مرتع و آبخیزداری آفات و بیماریهای گیاهی و راه های مبارزه با آن .

 


 

ب_ بهره برداری از فنون پیشرفت بیوتكنولوژی و مهندسی ژنتیك در بخش كشاورزی ، تدوین شیوه های مناسب و استفاده از فناوری های نوین توسعه كشاورزی و دامی متناسب با شرایط اقلیمی و جغرافیایی كشور.

 


 

ج_ افزایش بهره بروری ، كاهش ضایعات و بهبود كیفی تولید محصولات و فرآورده های بخش كشاورزی.

 


 

د_ بیماری ها ، مایه ها ، سرم ها و مواد بیولوژیك لازم برای پیشگیری و مبارزه با بیماری های دامی آبزیان و مشترك انسان و دام و تهیه و تولید آنها در كشور.

 


 

٢ حفاظت جمع آوری ، ارزیابی ، احیا و توسعه ذخایر توارث ژنتیكی ، تنوع زیستی گیاهی و ژرم پلاسم گیاهان زراعی ، باغی ، زینتی ، دارویی ، مرتعی ، جنگلی و دام و آبزیان و میكروارگانیزم ها و حشرات مفید و زیان آور كشاورزی در چارچوب وطایف محول شده .

 


 

٣_ مطالعه و تحقیق به منظور توسعه كشاورزی و ارتقای جایگاه آن در اقتصاد ملی و توسعه روستایی و عشایری.

 


 

٤_ برنامه ریزی و اجرای آموزش های علمی – كاربردی و فنی – حرفه ای شاغلان بخش كشاورزی و صنایع روستایی در چهارچوب سیاست های مصوب و همچنین آموزش روش ها و فنون نوین كشاورزی و دامداری به تولید كنندگان مربوط .

 


 

٥_ مطالعه، طراحی و بهینه سازی الگوها و نظام های تولید و بهره برداری در بخش كشاورزی و ارزیابی و اصلاح مستمر آنها.

 


 

٦_ برنامه ریزی و ارائه نتایج پژوهش های انجام شده به كاركنان ، تولید كنندگان و بهره برداران بخش كشاورزی و نیز شناخت مسائل و مشكلات آنها و اقدام در جهت رفع آن از طریق اجرای برنامه های ترویجی.

 


 


ج_ امور منابع طبیعی و آبخیزداری:

 


 

١_ بررسی و مطالعه جامع حوزه های آبخیز كشور به منظور تهیه طرح های آبخیز داری و جلوگیری از فرسایش خاك و تهیه برنامه جامع استفاده از اراضی كشاورزی و منابع طبیعی و بهره برداری بهینه از این اراضی .

 


 

٢_ برنامه ریزی و انجام اقدامات لازم به منطور جلوگیری از تغییر و تبدیل كاربردی اراضی كشاورزی و جنگل.

 


 

٣_ حفظ، احیاء گسترش ، حمایت و بهره برداری صحیح از جنگل ها و مراتع طبیعی و دست كاشت كشور و فراهم نمودن زمینه اجرای طرح های بزرگ جنگل كاری ، جنگل داری ، مرتع داری، ایجاد پارك های جنگلی و تفریگاه های طبیعی در چارچوب هدف ها و سیاست های توسعه پایدار و اعمال نظارت های لازم .

 


 

٤_ برنامه ریزی و اجرای طرح های آبخیزداری و تثبیت شن های روان وبیابانی زدایی.

 


 

٥_ تشخیص و تفكیك حریم قانونی اراضی ملی از مستثنیات اشخاص حقیقی و حقوقی و واگذاری منابع ملی به نام دولت جمهوری اسلامی ایران و اجرای مقررات مربوط به مدیریت و واگذاری اراضی ملی و دولتی در چارچوب قوانین و مقررات موجود.

 


 

د_ امور زیربنایی كشاورزی و توسعه روستایی:

 


 

١_ توسعه مكانیزاسیون با توجه به ویژگیهای اقلیمی و فرهنگی مناطق مختلف و ارائه خدمات حمایتی و فنی مورد نیاز.

 


 

٢_ یكپارچه سازی اراضی، احداث راه های بین مزارع، تجهیز و نوسازی مزارع و باغ ها به منظور استفاده موثر از منابع و نهادهای كشاورزی و ارتقای بهره وری در فرآیند تولید با تاكید بر بهبود بهره وری از آب .

 


 

٣_ برنامه ریزی و انجام اقدامات لازم در زمینه حفظ و اصلاح خاك و فراهم آوردن موجبات بهره برداری مطلوب از آن.

 


 

٤_ فراهم آوردن موجبات لازم به منظور افزایش اثر بخشی و بازدهی آبیاری در مزارع و باغ ها.

 


 

٥_ برنامه ریزی برای انتقال آب شبكه های ٣و٤ و انهار سنتس و قنوات ، توزیع و مصرف آب كشاورزی و انجام    اقدامات لازم به منظور احداث، و نگهداری تاسیسات مربوط در چارچوب قوانین موجود.

 


 

٦_ انجام وظایف ناشی از اجرای قانون توزیع عادلانه آب – مصرف ١٣٦١_ و اصلاحات بعدی آن.

 


 

٧_ برنامه ریزی و انجام مطالعات لازم به منظور طراحی و اجرای طرح های كوچك توسعه منابع آب پس از كسب مجوز لازم از مقررات نیرو.

 


 

٨_ برنامه ریزی و اقدامات لازم در جهت احداث، نگهداری و بهره برداری از بنادر شیلاتی و تاسیسات زیربنایی با رعایت وظایف سایر وزارتخانه ها.

 


 

٩_ برنامه ریزی، اتخاذ تدابیر و پیش بینی ساز و كارهای لازم به منظور توسعه و عمران روستاها با هماهنگی سایر دستگاه ها.

 


 

١٠_ برنامه ریزی و ساماندهی كوچ و اسكان عشایر در چهارچوب طرح های جامع ناحیه ای.

 


 

١١_ توسعه و حمایت صنایع كوچك تبدیلی و تكمیلی بخش كشاورزی و صنایع روستایی در چارچوب سیاستهای صنعتی كشور. 

 


 

 

 


 


ه_ امور كشاورزی، دام و آبزیان:

 


 

١_ برنامه ریزی و اتخاذ تابیر لازم به منظور افزایش بهره وری از عوامل و منابع تولید كشاورزی و دستیابی به الگوهای كشت متناسب با منابع آب در دسترس، ظرفیت های تولید و شرایط اقلیمی مناطق مختلف كشور.

 


 

٢_ تامین بهداشت دام و فرآورده های مربوط به آن و مبارزه با بیماریهای دامی و مشترك انسان و دام، قرنطینه دام و كنترل بهداشتی كشتارگاه ها و نظارت بهداشتی بر مراتع، آبشخورها ، محل نگهداری دام، كارخانه های تولید خوراك دام و سایر تاسیسات و مراكز تهیه ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی.

 


 

٣_ نظارت و كنترل بر تولید، واردات و مصرف مایه ها و سایر مواد بیولوژیكی مورد مصرف دامی.

 


 

٤_ برنامه ریزی و انجام اقدامات لازم به منظور ایجاد و گسترش شبكه های پیش آگاهی و مراقبت ، پیشگیری، قرنطینه گیاهی و تشخیص و مبارزه با آفات و بیماریهای عمومی ، همگانی و سایر آفات و بیماری های گیاهی و نظارت بر ورود، تولید توزیع و مصرف سموم مورد نیاز بخش كشاورزی با رعایت شاخص های زیست محیطی كشور.

 


 

٥_ برنامه ریزی و تهیه و اجرای طرح های مربوط به حفظ منابع دام، طیور و اصلاح نژاد و بهبود تغذیه دام.

 


 

٦_ توسعه كمی و كیفی تولیدات دامی و تدوین واجرای نظام دامداری كشور و ساماندهی كشتارگاه ها .

 


 

٧_ برنامه ریزی و اتخاذ تدابیر لازم در جهت حفظ احیاء توسعه و بهره برداری مناسب از منابع آبزی آب های تحت حاكمیت و صلاحیت دولت جمهوری اسلامی ایران و توسعه آبزی پروری در كشور. 

ز_ امور حمایتی:

 


 

١_ حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش كشاورزی و استفاده از تسهیلات اعتباری بانك كشاورزی و سایر منابع بانكی و تشكیل صندوق های حمایت از توسعه بخش كشاورزی و صنایع تبدیلی و روستایی با مشاركت تولید كنندگان و فراهم آوردن تسهیلات لازم برای تامین اعتبارات مورد نیاز تولید كنندگان بخش كشاورزی.

 


 

٢_ اجرای سیاست ها و روش های حمایتی و بیمه ای به منظور حمایت از تولید كنندگان ، تولیدات و تاسیسات بخش كشاورزی و پرداخت خسارت به تولید كنندگان خسارت دیده براساس سیاست های اتخاذ شده .

 


قیمت فایل فقط 5,000 تومان

خرید

برچسب ها : کارآموزی و پروژه در جهاد کشاورزی , پروژهکارآموزیکارورزیجهاد کشاورزیکشاورزی و زراعتجهاد کشاورزیکارورزیکارآموزیتحقیق , پروژه , پژوهش , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلود تحقیق

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1947
  • کل نظرات : 6
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 4
  • آی پی دیروز : 48
  • بازدید امروز : 40
  • باردید دیروز : 305
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 40
  • بازدید ماه : 1,650
  • بازدید سال : 10,503
  • بازدید کلی : 145,086